Toate produsele achizitionate din cadrul magazinului Barbering.ro vor fi livrate conform modalitatii de livrare alesa de tine la inregistrarea comenzii.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii cu privire la livrarea produselor nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0747.750.551

Modalitati de plata:

Plata comenzilor se poate realiza atat in sistem ramburs cat si online prin intermediul platformei Plati Online. "Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca PLATIONLINE”

Modalitati de livrare:

Prin Curier Rapid: Comenzile aflate cu statusul "In Stoc" vor fi predate curierului in cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. Livrarea coletului la usa clientului se realizeaza in 24 de ore de la preluarea coletului de catre curier. Costul livrarii prin curierat rapid este de 14,99 lei (TVA inclus). In cazul comenzilor ce depasesc suma de 200 de lei livrarea este suportata integral de catre magazinul Barbering.ro

Ridicare din frizeria The Barber:

Produsul comandat poate fi ridicat din cadrul frizeriei The Barber (Bl Alexandru Ioan Cuza nr 105) in maxim 48 de ore de la preluarea coletului. Imediat ce coletul ajunge in frizerie veti fi contactat de catre un operator al magazinului nostru pentru a va informa acest lucru. La ridicarea coletelor este necesara prezentarea unui act de identitate. IMPORTANT: Din cadrul frizeriei se pot ridica doar coletele achitate prin intermediul platformei online. In cadrul frizeriei nu se pot achita produsele.