Barbering.ro este un magazin online destinat exclusiv barbatilor. Printre brandurile din cadrul magazinului nostru se regasesc Reuzel, Murrys, Noberu of Sweden, Percy Nobleman, Dapper Dan, Uppercut Deluxe si lista poate continua.

Scopul nostrum este acela de a va oferi cea mai variata gama de produse pentru ingrijirea parului, a barbii si a pielii. De aceea suntem intr-o continua expansiune si speram ca in viitorul cel mai apropiat sa devenim cel mai mare magazine online cu produse de grooming pentru barbate.

Toate produsele comercializate in cadrul magazinului nostru sunt 100% originale si autentice. Fiecare comanda este insotita de factura fiscala si beneficiaza de conditiile legale de retur si garantie.

In cazul in care informatiile din cadrul paginilor de produs nu sunt suficiente pentru dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati fie telephonic la numarul 0747.750.551 fie pe adresa de email office@barbering.ro. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca produsul selectat de catre dumneavoastra este cel potrivit.

Barbering.ro este un magazin online operat de S.C. Cod Cart Distribution SRL, CUI: 30609898, Nr. Inreg. Reg. Comertului: J03/1183/2012 cu sediul social in Str Valea Iasului, Bl P7, sc B, ap 29, Curtea de Arges, jud Arges.