Deci, te-ai interesat recent despre cum sa-ti ingrijești aspectul?

Foarte bine! Sa te menții bine îngrijit și arătos nu ar trebui să dureze ore întregi în fiecare dimineață, ci doar câteva minute. 

Aceste minute pe care ți le rezervi se vor aduna și vor face o mare diferență în viața ta!

Nu ești sigur unde să începi? Urmează-mi sfaturile și studiază aceste produse esențiale pentru îngrijire, selectate cu grijă.

1. Pieptăn: Păr sau barbă

Un pieptăn este un prieten de nădejde. O unealtă folosită de secole întregi pentru îngrijirea părului și a aspectului. Puțin produs pentru păr și o pieptănare rapidă sunt de mare folos. Sfat: Nu uita să te piepteni în spatele capului!

2. Produse de hair styling

Des, subțire, drept sau ondulat – indiferent de tipul părului tău, există o sumedenie de  diferite produse care să se potrivească cu stilul tău. Chiar și dacă vrei să obții un look natural, este indicat să aplici o mică cantitate de produs în fiecare dimineață pentru a textura părul și a scăpa de aspectul scămoșat!

3. Șampon și gel de duș

Evită mirosurile neplăcute și spală-te pe cap și pe corp cu regularitate, în special după antrenamente. Suspectezi un petic de păr care se subțiază? Reînvigorează-ți scalpul cu un produs care conține cofeină. Masează scalpul în timpul spălării.

4. Îngrijirea bărbii

Indiferent de cum alegi să porți barba, este esențial să ai o rutină zilnică de hidratare, atenuare și control! Nu uita să-ți menții barba tunsă și bine îngrijită!

5. Parfum

Există un grad de atractivitate nu doar atunci când porți un parfum de calitate, ci mai ales când găsești un parfum care te complimentează ca individ. Totuși, este indicat să nu exagerezi. Aplică în fiecare dimineață o cantitate mică pe gât și pe încheieturi și ești gata de plecare!

Sursa articol: Percy Nobleman