Piatra naturala de alaun este fara discutii un produs specific barbieritului traditional. Pentru cei ce nu stiu aceasta piatra de alaun este realizata integral (sau cel putin asa ar trebui) din saruri de potasiu. Aceste saruri reprezinta o alternativa naturala si extrem de sanatoasa la produsele de tip aftershave. Mai mult aceasta este recomandata persoanelor cu ten sensibil, persoanelor ce prezinta iritatii si/sau mancarimi in urma rasului.

Cu toate acestea piatra naturala de alaun este mai mult decat un produs de tip after shave iar mai jos vom incerca sa explicam cateva dintre avantajele pe care aceasta le are:

Avantajele pietrei de alaun

1. Asa cum am mentionat si mai sus aceasta este realizata din saruri de potasiu fapt ce o face un foarte bun produs antiseptic inhiband practic dezvoltarea bacteriilor;

2. In comparatie cu produsele traditionale de tip aftershave aceasta prezinta un risc alergic redus;

3. Ca orice sare, sarea de potasiu opreste eventualele sangerari superficiale rezultate in urma rasului;

4. Piatra de alaun este 100% naturala si nu contine coloranti, aditivi, alcool etc;

Pe langa faptul ca beneficiati de o serie de avantaje comparativ cu produsele de tip aftershave este important de stiut si faptul ca acest produs este unul extrem de economic.  O astfel de piatra de alaun, de aproximativ 100 de grame, va poate tine si cativa ani, fiind practic o sare nu are nici termen de valabilitate.

Ar mai fi ceva de spus, din pacate piatra de alaun nu are miros deci daca va ganditi sa inlocuiti aftershave-ul actual cu o piatra de alaun trebuie sa stiti ca probabil nu veti mai mirosi la fel de bine dupa ras.

Piatra de alaun poate fi gasita si in shopul nostru accesand acest link sau dand click pe imaginea de mai sus.

Save